top of page

Exposició "Lectura i presó". Obres seleccionades del IV Concurs de fotografia a centres pe


Fusionado con la lectura, de DBM del Centre Penitenciari Brians 2, primer premi del jurat


El concurs de fotografia, organitzat conjuntament per la Direcció General de Serveis Penitenciaris (Unitat de Programes d’Intervenció Generalista) i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), està dedicat al tema “Lectura i presó”. L’objectiu del concurs és treballar la temàtica de la lectura a les presons a través de la fotografia. Es tracta de donar a conèixer com la pràctica artística amb persones privades de llibertat s’esdevé un itinerari educatiu per afavorir la reinserció i la rehabilitació. A més, aquest mitjà artístic dóna l’oportunitat de difondre fora dels murs de la presó part de l’activitat cultural i educativa que s’hi duu a terme. L’objectiu és, doncs, trencar tòpics sobre el món penitenciari i mostrar a la societat que la cultura arriba a tot arreu

http://justicia.gencat.cat/web/.content/home/ambits/formacio__recerca_i_docum/biblioteca_i_publicacions/serveis_de_la_biblioteca/sant_jordi/SantJordi2016/expo_lectura_preso/expo_lecturapreso_jurat_presentacio.pdf

bottom of page