Exposició "Lectura i presó". Obres seleccionades del IV Concurs de fotografia a centres penitenciaris (del 22 d'abril al 15 de juliol de 2016)

04/22/2016

 

Fusionado con la lectura, de DBM del Centre Penitenciari Brians 2, primer premi del jurat

 

El concurs de fotografia, organitzat conjuntament per la Direcció General de Serveis Penitenciaris (Unitat de Programes d’Intervenció Generalista) i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), està dedicat al tema “Lectura i presó”. L’objectiu del concurs és treballar la temàtica de la lectura a les presons a través de la fotografia. Es tracta de donar a conèixer com la pràctica artística amb persones privades de llibertat s’esdevé un itinerari educatiu per afavorir la reinserció i la rehabilitació. A més, aquest mitjà artístic dóna l’oportunitat de difondre fora dels murs de la presó part de l’activitat cultural i educativa que s’hi duu a terme. L’objectiu és, doncs, trencar tòpics sobre el món penitenciari i mostrar a la societat que la cultura arriba a tot arreu

 

 

http://justicia.gencat.cat/web/.content/home/ambits/formacio__recerca_i_docum/biblioteca_i_publicacions/serveis_de_la_biblioteca/sant_jordi/SantJordi2016/expo_lectura_preso/expo_lecturapreso_jurat_presentacio.pdf

Please reload

© 2016 by Alter Krapp under Creative Commons License

Recorder at Las Palmas de Cervello, Catalunya (ESP)

Summer 2016, Juan and Mire's Residence